Les Pieds Heureux van start met het begeleiden van mensen die
weer in beweging willen komen.

Ik werk vanuit een doel wat jij zelf gaat stellen, vanuit daar wordt er bekeken wat er mogelijk is.
Ik neem een anamnese af en je krijgt een Voetreflexzone massage gecombineerd met een intensieve nek en rug massage.
Met al deze bevindingen ga ik aan de slag en maak een plan om je doelen te behalen.
Het weer in beweging komen is om een start te maken naar het weer kunnen gaan sporten.
Ik ga samen met je bewegen (ook Yoga komt aan bod) en dit doen we op afgesproken tijden die bij jou en mij het beste uitkomen.
1e consult zal 45 euro zijn, en de volgende behandelingen die nodig zijn om het lichaam te volgen zijn tussen de 20 en 30 euro nagelang wat je nodig hebt.
Het samen sporten van een uur is 15 euro, hierin zit het drinken en de autorit naar diverse sportlocaties.


Met de jaren lange ervaring die ik heb opgedaan met sport (hardlopen-zwemmen-mountainbiken-wielrennen-bodybuilding etc.), voeding en massage ga ik mensen met een aangepast individueel programma begeleiden.
Ik begeleid u in de fysiologie van uw lichaam en de voedingsstoffen die hierbij thuishoren voor de opbouw en herstel van uw lichaam. U gaat merken wat het met u doet.
Niet afmatten van het lichaam en nog een tandje bijzetten want dat moet het lichaam maar aan kunnen en weer van zien te herstellen en overbelasting ligt al snel op de loer.


Heeft u klachten aan uw voeten of onderbenen dan wordt u door mij met diverse massages hierin begeleid. Ik heb mijzelf uit een blessure achtergrond weer terug op de rit gekregen door zelf hiermee bezig te zijn en deze ervaring wil ik graag met u delen. Het kan zijn dat ik u vanwege mijn bevindingen u eerst doorstuur naar de huisarts voor nader onderzoek. Wilt u meer hierover weten dan kunt u contact met mij opnemen /contact


Mooie ervaring,
ik heb een jonge dame begeleid die zei dat ze niet kon hardlopen en zag haar dromen in rook op gaan want de wens was om naar het CIOS te kunnen gaan. Ze zou niet door de sporttesten gekomen zijn. Ik heb met haar samen een paar maanden getraind en ze werd uiteindelijk op meerdere scholen aangenomen en had het luxe probleem "welke zal ik"eens gaan kiezen. Hoe mooi is dit:)
In het verleden ben ik vanwege mijn enthousiasme gevraagd om trainingen te gaan geven maar heb dat toen niet gedaan vanwege tijdgebrek met 3 jonge kinderen.
   Misschien komt dit enthousiasme wel af van mijn vader die sportleraar was en tot op hoge leeftijd nog gymlessen gaf aan oudere mensen.

Elk mens is uniek en zo zal de begeleiding (coaching) ook zijn, het is op u afgestemd.