Intensieve Nek-Schouder (Arm-Hand) en Onderrug Massage

Heeft u nek-, schouder- of arm en hand klachten? Dan is de Intensieve Nek, Schouder Massage die op de massagestoel gegeven wordt of de Intensieve Onderrug Massage voor uw onderrug problemen voor u misschien wel DE oplossing.

Een overgroot deel van mijn cli├źnten hebben er baat bij.

Na een massagebehandeling weet u of het de juiste massage voor u is. Ik heb inmiddels al wat jaren ervaring in het geven van deze massages en heb hier goede ervaringen mee.

Het uitgangspunt van deze massage is gericht op eventuele blokkade van uw spieren die de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Het beste resultaat van deze massage is de herhaling van meerdere behandelingen in een week of een paar weken een behandeling te ondergaan van ongeveer 10 tot 20 minuten.

Tevens bestaat er de mogelijkheid, indien er meer klachten zijn dat de Back Shu punten in de massage worden meegenomen (acupressuur op de rug). Deze punten worden met magneten, mineraalstenen, of door middel van drukpuntmassage gestimuleerd. Tijdens de behandeling wordt het duidelijk welke manier van massage gaat toegepast worden, dit wordt met u besproken, elk lichaam reageert tenslotte weer anders en daar stem ik op af.